Om skolan

Välkommen till Storkyrkoskolans hemsida, den mindre skolan med staden som klassrum.

På Storkyrkoskolan har vi ett tydligt kunskapsfokus med höga förväntningar på både elever och lärare. Vi tycker det är viktigt att arbete utifrån vår vackra närmiljö i hjärtat av Gamla stan och Stockholm City samt bibehålla de traditioner som finns på skolan.

Vårt fokus är att arbeta på ett kreativt och stimulerande sätt med läroplanens förmågor (LGR11) för att förbereda våra elever för fråmgång i framtiden. Hos oss möts vi tillsammans, oavsett ålder, kön och religion med värdegrund- och trygghetsarbetei fokus, då vi anser att man som elev måste må bra för att kunna prestera maximalt.

Hos oss läggs stor vikt vid gemesamma event i eller i närheten av skolans vackra närområde, detta för att skapa samhörighet, förståelse och stolthet över Storkyrkoskolan.

Ta del av vår gemenskap med staden som klassrum: sök till Storkyrkoskolan!

Skolledning

• Lena Davidson